Sander Veltmaat

Een warmtenet in de Nijmeegse Wolfskuil. Sluit jij ook aan?

Sander Veltmaat

april 6, 2018 Uncategorized 0

Ik ben Sander Veltmaat, vader van Mees, Jip en Cato en getrouwd met Sanne. Ik woon met heel veel plezier in Nijmegen-West. Sinds ik hier voor mijn studie Sociale Geografie in 2000 ben komen wonen ben ik nooit meer weggegaan. Daarbij heb ik Nijmegen zienderogen zien veranderen. Meestal in positieve zin!

Jarenlang heb ik de verandering van deze prachtige stad passief beleefd door alles van een afstand te bekijken, maar sinds 2016 heb ik het roer letterlijk omgegooid. Van een leuke vaste baan bij de provincie Gelderland ben ik in het diepe gesprongen en samen met mijn compagnon Warmte.nu gestart. Als duurzaam ondernemer ben ik van mening dat er iets moet veranderen, en wat is er dan mooier om dat in je eigen omgeving te doen?

Samen met stichting De Wijkfabriek Wolfskuil hebben we een plan gemaakt om in Wolfskuil een klein en duurzaam warmtenet te realiseren. Het begint natuurlijk met plannen maken, maar uiteindelijk is het een kwestie van doen! Als je iets wilt bereiken dan moet je er helemaal voor gaan. Succesvolle projecten hebben kartrekkers nodig, en ik durf mezelf nu wel een kartrekker te noemen.

Ik vind het belangrijk om naar de wensen van buurtbewoners te luisteren! Daarom heb ik met heel veel plezier het bewonersonderzoek opgezet en uitgevoerd. Een enquête opstellen, testen, aanbellen bij mensen, enquêtes afnemen en luisteren naar mensen. Het leukste van dit werk vind de gesprekken in de woonkamer bij mensen thuis. Dan krijg je te horen wat er leeft in de wijk. Daar krijg ik letterlijk energie van!

Heb je ideeën, vragen, kritiek, opmerkingen over ons project. Schroom niet, en neem gerust contact met me op! Ik maak graag tijd voor een goed gesprek, want elke mening telt!

Sander Veltmaat

sander@warmte.nu

06-30225303

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *